Faciliteiten

Nautisch Kwartier Stavoren beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om succesvol in de watersportbranche te opereren. Onze ruime verkoophaven beschikt over 45 ligplaatsen te water en 25 op de wal aan onze prachtige verkoopsteiger. Wij bieden water- en stroomvoorzieningen zodat uw boot in optimale conditie blijft.

In 2003 hebben wij intrek genomen in het nieuwe pand. Dit pand bestaat uit een kantoor gedeelte welke een strak, relaxt en vooruitstrevend interieur heeft met een nautisch tintje. Privacy staat voorop en daarom biedt het 6 gespreksruimtes waar u met onze makelaars in alle rust zaken kunt doen. Daarnaast beschikken wij over een moderne werkplaats en showroom.

Voor het schoonmaken van uw boot maken wij gebruik van het zogenaamde 'osmosewater'. Hierbij wordt kraanwater zover doorgefilterd dat het gebruik van schoonmaakmiddelen vrijwel overbodig is. In combinatie met speciale borstels een ideaal systeem voor het reinigen van boten.

Tot slot beschikken wij over een 20-tons kolomzwenkkraan en een botenwagen. Kortom, wij zijn in staat om u als klant het volledige servicepakket te bieden.