De nieuwe variant van LAGOON! U kunt vanaf nu deze cruiser kiezen met FlyBridge of SporTop! De verschillende versies zijn te verkrijgen in de Lagoon 450 en 52 : 450 F 450 S ( Grand Pavois 2015 ) , 52 V en 52 S ( Cannes 2015) Nautisch Kwartier Stavoren is aanwezig op Cannes van 10-13 September 2015.

Een nieuw seizoen, een nieuwe start! Dit komende seizoen belooft een drukke start voor Lagoon, met een scala aan nieuwe functies en modellen die worden gepresenteerd tijdens de herfst 2015 boot shows. Hier geven we u een voorproefje van wat komen gaat, maar beter nog, kom langs en ondek het zelf...

Sporttop of FlyBridge : Lagoon geeft u een keuze voor de Lagoon 450 en 52. De Lagoon 450 en de Lagoon 52 zijn twee van de bestsellers van Lagoon. Tot nu toe zijn beide modellen uitgerust met een flybridge. Echter, sommige zeilers van grote catamarans vinden een flybridge niet ideaal , voor het varen met een kleine bemanning hebben we de nieuwe Lagoon 450 en Lagoon 52 SporTop range ontwikkeld. Met een conventionele en veilige stuurstand. De 450 S en 52 S kunnen direct communiceren met de bemanning in de cockpit. Met een verlaagd tuig, wordt de toegang tot de giek gemakkelijker, terwijl het zeiloppervlak hetzelfde blijft.  Nauta heeft gewerkt aan een interrieur met nog meer comfort en ruimte. Vanaf september '15 zal de verbeterde interieurcomfort te vinden zijn op zowel de FlyBridge en SporTop op deze twee modellen.