De service van Nautisch Kwartier Stavoren

Jacht Service

Nautisch Kwartier Stavoren beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om succesvol in de watersportbranche te opereren. Onze ruime verkoophaven beschikt over 45 ligplaatsen te water en 25 op de wal aan onze prachtige verkoopsteiger. Wij bieden water- en stroomvoorzieningen zodat uw boot in optimale conditie blijft. Verder biedt Nautisch Kwartier Stavoren verschillende services waaronder:

prijsopgave

Spare parts

Nautisch Kwartier Stavoren bied u de mogelijkheid om onderdelen te bestellen van Lagoon catamarans en Jeanneau zeiljachten. Wanneer u een bestelling plaatst, zijn dit nog geen definitieve bestellingen. U ontvangt eerst een vrijblijvende prijsopgave. Pas na bevestiging van de offerte worden de onderdelen besteld en zo snel mogelijk afgeleverd.

reparatie

Reparatie en onderhoud

Naast de verkoop van nieuwe Jeanneau zeiljachten en Lagoon catamarans kan Nautisch Kwartier u ook van dienst zijn met haar expertise aan uw huidige jacht.

 

Onze werf is uitgerust met een 20 tons botenlift en we bezitten cradles en een cradle wagen. Onze moderne werkplaats is uitgerust met geavanceerde gereedschappen waardoor we alle onderhoud- of reparatiewerkzaamheden aan kunnen.

 

Als Jeanneau en Lagoon dealer kunnen we daarnaast beschikken over de expertise van de betreffende werf.

 

Voor de meeste modellen in de Jeanneau range worden nog steeds vervangingsonderdelen gemaakt of zijn deze op voorraad. Veel voorkomende onderdelen kunnen daarom op korte termijn worden geleverd. Interesse of heeft u een vraag? Stuur een email of neem contact op via het contact formulier op de contact pagina.

garantie

Garantie

Garantie vormt een belangrijk onderdeel in de filosofie van Jeanneau. Een tevreden klant is een ambassadeur voor zowel Jeanneau als Nautisch Kwartier. Vandaar dat er veel zorg wordt besteed aan het oplossen van eventuele problemen.

 

Naast de mogelijkheden op onze werf kunnen ook op locatie garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd. Met een dealernetwerk zoals geen ander merk dit heeft kunnen wij u zelfs in de Middellandse zee van dienst zijn.

stalling

Stalling

Tijdens het vaarseizoen gaat u zorgzaam met uw jacht om. Daarom wenst u ook het beste voor haar gedurende de wintermaanden.

 

Nautisch Kwartier Stavoren biedt u de mogelijkheid om uw jacht bij de dealer te stallen. Dit kan zowel binnen als buiten. Als dealer kennen wij de ins- en outs van uw jacht en kunnen daardoor zorgzaam en op een juiste manier uw jacht stallen.

 

Eventuele onderhouds- of reparatiewerkzaamheden kunnen dan tegelijk worden ingepland zodat u in het voorjaar weer optimaal van start kunt. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

overnachting

Overnachtingen

In verband met uw bezoek aan ons bedrijf kan het gebeuren dat u wilt overnachten in de omgeving.

Hieronder staat een lijst met hotels/pensions die wij u van harte aanbevelen.

 

B&B – Pension Perruque Koudum T:0514-523337/ 06-42861953 of stuur een mail: info@perruque.nl , mee-eten kan in overleg! Gezellig en goeie service!

 

Het Hanzehuis appartementen Stavoren T: 0514-681453

 

VILLA FELDERHOF….. STAVOREN T: 0031 (0)6 23099755 of stuur een mail: harriet@nautischkwartier.nl

 

2 – 4 pers. vakantiewoning ( al vanaf 2 nachten beschikbaar)

Hellingspad 9 (gelegen naast het bedrijf)
8715 HR Stavoren

 

In een voormalig sluisdeuren opslagplaats bevindt zich dit unieke vakantiehuis voor 2 – 4 personen.Dit houten huisje bevindt zich midden in het centrum van het Friese stadje Stavoren. Gelegen aan het water met een aanlegsteiger voor bijvoorbeeld een sloep…

 

Op korte afstand van de oude haven en het IJsselmeer. Heerlijk uitwaaien op de dijk of het strand, genieten van de rust en de mooie natuur of juist actief watersporten. Met 2 kano’s, die inclusief zijn, kunt u de binnenwateren prachtig verkennen. Diverse restaurantjes op loopafstand, met de veerboot naar Enkhuizen of met de trein naar Sneek, alles is mogelijk!

verzekering

Financiering en verzekering

Hieronder vindt u informatie over de mogelijkheden van het financieren en verzekering van uw jacht.

 

FINANCIERING

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheid tot het aangaan van een jachthypotheek dan kunt u contact opnemen met de afdeling jachthypotheken van Kuiper financieringen en verzekeringen. Tevens verstrekt de firma Kuiper een aantal nieuwe jachtkredieten die zeer interessant zijn voor mensen die tot 75.000,- Euro willen financieren.

 

VERZEKERING

U heeft het schip van uw dromen gekocht en uiteraard dient u dit goed te verzekeren, hiervoor heeft u vele mogelijkheden. Door onze ervaringen in de branche zijn wij bekend met vele aanbieders. Kuiper Verzekeringen biedt al tientallen jaren uitstekende producten om uw droomaankoop op de juiste manier te verzekeren. U wilt maatwerk en dat wordt door Kuiper geleverd. U kunt vrijblijvend contact met hen opnemen voor nadere uitleg en online een offerte aanvragen.

 

CONTACTGEGEVENS KUIPER

Telefoon: 0513 61 44 44
Fax: 0513 62 37 42
E-mail: info@kuiperverzekeringen.nl
Website: www.kuiperverzekeringen.nl

 

HYPOTHEEKBEREKENING

Klik hier om online uw hypotheek te berekenen.